El Pony pisador cavalca contra l’especulació urbanística a Sarrià

Els membres del grup de música d’arrel celta i de cançons de taverna El Pony pisador van actuar ahir al Teatre de Sarrià en un concert solidari a favor de la Plataforma Defensem Can Raventós. L’actuació va ser organitzada per recaptar fons per sufragar les despeses judicials del contenciós que ha presentat la plataforma per mirar d’evitar la construcció d’una promoció de 40 pisos de luxe a un dels darrers jardins històrics que queden al nucli antic de Sarrià

Els 5 membres de El Pony Pisador al Teatre de Sarrià

El concert, que es va sufragar amb les aportacions de centenars de mecenes, es va fer amb la col·laboració del Teatre de Sarrià, que va cedir la sala per tu a terme l’actuació.

En un ambient festiu i carregat de bon rotllo, el veïnat de Sarrià i seguidors del grup de música es van aplegar al vespre en un ambient totalment festiu fins a omplir el teatre de Sarrià, on va costar molt no aixecar-se de la cadira al ritmes trepidants dels ponys.

A la presentació membres de la plataforma van aprofitar per recordar a l’Ajuntament de Barcelona que fer política és treballar per millorar les condicions de vida de la població i els van convidar a arremangar-se i posar-se a treballar per al barri i al servei del barri per salvar el jardí i no cedir a les pressions dels promotors immobiliaris.

Aspecte del Teatre durant el concert solidari del Pony Pisador a favor de la Plataforma Defensem Can Raventós

La campanya de micromecenatge a Goteo que ha permès el concert seguirà activa i des de la plataforma es fa una crida a continuar participant en aquesta segona ronda, que durarà fins al proper 15 d’agost:

https://ca.goteo.org/project/defensem-can-raventos

Publicado por Defensem Can Raventós

Plataforma ciutadana en defensa de Can Raventós

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea tu sitio web con WordPress.com
Comenzar
A %d blogueros les gusta esto: